de prikwinkel

De populairste schoonheidsbehandelingen van 2020

Geplaatst op

Niets lijkt tegenwoordig belangrijker dan er goed uit te zien. Zowel mannen als vrouwen, leven steeds gezonder en zijn vaker te vinden in de sportschool. Naast gezonde voeding en voldoende beweging zijn er nog veel meer mogelijkheden om jezelf beter en mooier te laten voelen. Schoonheidsbehandelingen kennen de laatste jaren een enorme groei in populariteit. Veel mensen geven aan een toename van zelfverzekerdheid te ervaren nadat ze een schoonheidssalon bezocht hebben. Ben je benieuwd welke schoonheidsbehandelingen het best bij jou passen of wil je simpelweg weten welke behandelingen allemaal bestaan? In dit blog noemen we de populairste schoonheidsbehandelingen van 2020. 

Dermaplaning

Dermaplaning is een van de nieuwste behandelingen waarbij alle dode huidcellen en dunne haartjes worden verwijderd van je huidoppervlak. Deze dode cellen en donsharen verwijderen je zelf zeer eenvoudig met behulp van een chirurgisch scalpel. Deze scalpel haal je eenvoudig en gevoelloos langs de huid op je gezicht, waarbij alle dode cellen worden weggeschraapt. Niet alleen dode huidcellen en kleine haartjes worden verwijderd, maar ook gaan je poriën meer openstaan, waardoor verzorgingsproducten gemakkelijker de huid in trekken. Bovendien krijg je een zeer gladde huid met een gezonde gloed. 

Brazilian wax

Waar het vroeger nog heel gewoon was dat vrouwen op het strand liepen met okselhaar en behaarde benen, is het tegenwoordig de trend om je lichaam zo haarvrij mogelijk te maken. Zo scheren of waxen steeds meer mannen hun borsthaar en scheren vrouwen hun benen en oksels helemaal glad. Naast de grotere en vooral meest zichtbare lichaamsdelen wordt het ook steeds populairder om de intieme delen geheel haarvrij te maken. De Brazilian wax is in 2020 dan ook nog steeds zeer populair onder zowel vrouwen als mannen. Hierbij worden de intieme delen zoals de schaamlippen en bilnaad geheel haarvrij gemaakt door middel van een speciale was. 

Laser gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling met een laser is een steeds populairdere behandeling om op een niet-invasieve manier donkere vlekken en hyperpigmentatie te verwijderen. Niet alleen oneffenheden op je gezicht zoals kleurverschillen, maar ook ernstige huidproblemen zoals acne kunnen tegenwoordig verholpen worden door middel van een laserbehandeling. Laserbehandelingen dienen wel vaker toegepast te worden voor een optimaal effect. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je meer weten over tattoos en piercings? Lees dan zeker de blogs op onze site.

Contactgegevens

Via info @ deprikwinkel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden