de prikwinkel

Hoe combineer je oorbellen voor twee gaatjes?

Geplaatst op

Het combineren van verschillende oorbellen is dé trend van het moment op het gebied van oorbellen. Je kunt nooit teveel oorbellen dragen en een extra gaatje in je oor is dan ook dé manier om je earparty op te vrolijken. Dus heb jij niet plek voor één, maar wel twee oorbellen per oor? Lees dan vooral verder hoe je je oorbellen het beste kunt combineren!

Alles mag

Het leuke is, dat alles kan. Je kunt eigenlijk niet zo snel de fout in gaan bij het combineren van je oorbellen. Iedereen heeft een andere smaak en zolang je het zelf mooi vindt zit je goed. Toch zijn er heel veel verschillende oorbellen en snappen we het als je niet weet waar je moet beginnen. Daarom laten we zien welke richtlijnen je kunt gebruiken.

Combineren met je piercing

Heb je een oor piercing in bijvoorbeeld je helix, laat die piercing terugkomen in één van je twee oorgaatjes. Tegenwoordig heb je de meest creatieve piercings en oorbellen, dus hoe leuk is als je die creativiteit laat terugkomen in de rest van je earparty? Heb je bijvoorbeeld een gouden piercing met een zilver steentje erin, combineer het met een gouden oorbel met zilveren details. Ben je nou gek op de piercing look, maar durf je die naald niet door je oor te boren? Kijk dan eens naar ear cuffs: een oorsieraad dat je simpelweg om je oor heen klemt waardoor het lijkt op een piercing. Neem een kijkje bij Juli Dans Jewels voor deze leuke piercing alternatieven. 

Mix & Match

Met twee gaatjes per oor is het eigenlijk dubbel feest als je oorbellen gaat uitzoeken. Ga bijvoorbeeld voor één oorring gecombineerd met één minimalistisch knopje. Wat helemaal leuk is, is wanneer je twee verschillende oorringen en/of twee verschillende knopjes neemt. Neem bijvoorbeeld hangertjes die wel bij elkaar passen, maar toch verschillend zijn. Zoals een zonnetje en een maantje. 

Combineren met andere sieraden

Nu je earparty compleet is, kun je nog een stapje verder gaan door bijpassende kettinkjes en armbanden te scoren. Of misschien wel een mooie ring of een enkelbandje? Je kunt bijvoorbeeld de zon en de maan terug laten komen om je nek, of je kiest voor een armbandje met hetzelfde zilveren steentje als je ear cuff. Je kunt eindeloos combineren en dit soort prachtige Nederlandse sieraden kopen bij Juli Dans Jewels!

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je meer weten over tattoos en piercings? Lees dan zeker de blogs op onze site.

Contactgegevens

Via info @ deprikwinkel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden