de prikwinkel

Je eigen stijl ontwikkelen is niet makkelijk

Geplaatst op

Iedereen is anders en iedereen wilt dit natuurlijk zo goed mogelijk uitdrukken. Helaas is dit niet zo makkelijk als veel mensen denken. Je eigen stijl ontwikkelen kost tijd, heeft inspiratie nodig en is heel veel proberen. Gelukkig zijn wij er voor je om je het een klein beetje makkelijker te maken.

Jezelf leren kennen

De eerste stap is jezelf leren kennen. Wie ben jij? Wat vind je mooi? Wat past bij je? Door jezelf te begrijpen zal je weten wat je wilt uitstraling. Dus als je iets draagt wat daadwerkelijk jou representeert dan zal je dat ook echt uitstralen. Iedereen mag natuurlijk wat inspiratie gebruiken. Kies een paar mensen waar jij naar op kijkt. Kijk hoe ze zich kleden en wat ze uitstralen, neem ze niet letterlijk over maar neem de goede punten mee voor jezelf. Leer ook welke vormen bij je passen en welke niet. Niet alle kleding is voor iedereen. Kijk wat het beste bij jou past, wees natuurlijk niet bang om te proberen. Je weet nooit hoe goed iets kan staan zonder het aan te doen.

Kleding

Kies je kleding zorgvuldig, geef alle kleding weg die je niet draagt. Als je het niet mooi vindt of het niet bij je past dan verspilt het ruimte in je kledingkast. Probeer ook vooral te zorgen dat er veel kleding is die je graag draagt zodat je niet voor problemen komt te staan als je de was draait.          Zorg dat er genoeg variatie van basic en uniek is in je kleding. Hier is bijvoorbeeld vdr perfect voor. Natuurlijk moet je wat basic kleding hebben maar even belangrijk zijn de kledingstukken die echt “jou” uitstralen. Zo zorg je ervoor dat je kleding ook voor jou interessant blijft. 

Tot slot zijn de kleuren, leer welke kleuren bij jou passen. Begrijp dat dit hoogstwaarschijnlijk niet elke kleur zal zijn. Maar dan toch, zolang je iets met zelfvertrouwen draagt dan kan je alles mooi maken. Zorg dat jij je comfortabel en gelukkig voelt in je kleding.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je meer weten over tattoos en piercings? Lees dan zeker de blogs op onze site.

Contactgegevens

Via info @ deprikwinkel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden