de prikwinkel

Kunnen cosmetische behandelingen je weer doen stralen?

Geplaatst op

Er zijn door de jaren heen allerlei cosmetische behandelingen ontwikkeld om je weer te doen stralen: Botox, Fillers, injecties met vitamines, lichttherapie en meer van dat soort zaken. Hoe zit het allemaal in elkaar met deze behandelingen? Kijk snel met ons mee en doe er je voordeel mee.

Botox

Botoxbehandelingen stammen uit de jaren tachtig, toen is deze natuurlijke toxine ter hand genomen om rimpels te laten verdwijnen. Botulinetoxine gaat het hier om, dat gemaakt wordt door de Clostridium botulinum (een bacterie). Dit is in feite een eiwit dat op de zenuwen inwerkt. Wanneer je het met mate gebruikt, kunnen hoofdpijn en rimpels verholpen worden. Botox maakt de spier minder actief, daardoor vervagen rimpels (de huid komt tot rust) en ook spierspanningshoofdpijn verdwijnt hierdoor.

Fillers

Volume in het gezicht is een teken van jeugdigheid. Na mate we ouder worden, verliezen we dit. Fillers zijn ontwikkeld om het volume terug te gebrengen. Fillers worden in de huid gespoten, bijvoorbeeld in de lippen, en trekken vocht aan. Geen wonder dat ze zo populair zijn bij mensen die niet tevreden zijn met de dikte van hun lippen.

Vitamines

In een cosmetische kliniek is het mogelijk om een vitamine-infuus te ontvangen. Hoe werkt dat?

  • Je gaat lekker naar de kliniek, na werktijd bijvoorbeeld, en je ontvangt het infuus
  • Een infuus heeft diverse vitamines, mineralen, aminozuren en antioxidanten
  • Het geeft je gezondheid een stevige boost

De behandeling is pijnloos en aan te raden wanneer je een tijdje stressvol bent geweest en misschien niet zo veel tijd hebt besteed aan je gezondheid.

Lichttherapie

Veel mensen hebben last van een winterdepressie, dat komt door te weinig licht in de winter en zij hebben dan een groot te kort aan vitamine D. Met lichttherapie biedt de kliniek een alternatief voor het ontbrekende zonlicht.

Conclusie

Er bestaan veel behandelingen die je weer doen stralen. Je huid verbeteren met cosmetische behandelingen doet je weer stralen zoals vroeger. En dat is belangrijk, want in onze samenleving willen we gewoon stralen, omdat dit positief beoordeeld wordt door onze gesprekspartners. En wanneer je positief beoordeeld wordt, dan ben je iemand in hun ogen. Dat zorgt voor zelfvertrouwen. Stalen als vroeger, is stralen in het nu. Laat je informeren over cosmetische behandelingen door een expert.

Gerelateerde berichten

Cryolypolyse – wat is het en wat zijn de voordelen?

Er zijn diverse mogelijkheden om af te slanken. Uiteraard is het grootste deel van de resultaten te bereiken met een combinatie van een gezonde...

Lees meer

Over ons

Wil je meer weten over tattoos en piercings? Lees dan zeker de blogs op onze site.

Contactgegevens

Via info @ deprikwinkel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden