de prikwinkel

Wat is een onderooglidcorrectie en kom ik in aanmerking?

Geplaatst op

Een verslapte huid en wallen onder de ogen laten je er ouder uitzien en geven je een vermoeide uitdrukking. Om je verslapte huid strak te trekken heb je een onderooglidcorrectie nodig. Maar hoe ziet een behandeling eruit en kom jij daadwerkelijk in aanmerking voor een correctie is de vraag die wij beantwoorden in onze blog.

Hoe ontstaan blijvende wallen?

Als je dagenlang niet goed of lang genoeg slaapt ontstaan er wel eens wallen. Bij de één wat sneller dan de ander, maar deze wallen blijven gelukkig niet voor altijd. Blijvende wallen ontstaat door een verslapte huid of door uitpuilende vetkussentjes. Bij een jongere huid blijft het vet nog netjes door de vetkussentjes, maar door erfelijke factoren en veroudering verzwakken deze steeds meer waardoor de wallen en zakjes onder de ogen ontstaan.

Hoe ziet een onderooglidcorrectie behandeling eruit?

Er bestaan verschillende technieken die specialisten gebruiken voor een ooglidcorrectie. Bij een ooglidcorrectie verwijderd de chirurg het overtollige vet. In sommige gevallen is het ook nodig om te veel huid te verwijderen

Voor wie is een onderooglidcorrectie geschikt?

Wie komt er allemaal in aanmerking voor een onderooglidcorrectie? Iedereen die er natuurlijk last van heeft kan een afspraak maken bij een kliniek maar als je voldoet aan één van de volgende punten kan je zeker een afspraak maken

  • Vermoeide uitdrukking, zelfs met voldoende slaap.
  • Wallen onder het oog de hele dag aanwezig zijn.
  • Make-up niet goed of helemaal niet meer aan te brengen is.
  • Natuurlijk als je er zelf last van hebt voor de spiegel.

Het resultaat

Zodra de operatie klaar is en je huid volledig hersteld is zullen onderste oogleden een fris en jong blik geven. Hoe je eerst geconfronteerd werd voor je vermoeide blik zal je nu juist frisse en uitgeruste complimenten krijgen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je meer weten over tattoos en piercings? Lees dan zeker de blogs op onze site.

Contactgegevens

Via info @ deprikwinkel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden