de prikwinkel

Wat is micro haar pigmentatie?

Geplaatst op

Micro haar pigmentatie is een behandeling om haaruitval tegen te gaan zonder dat hiervoor een chirurgische ingreep nodig is. Dankzij het gebruik van speciale technieken, wordt haarverlies of het uitdunnen van haar opgelost en je weer je gewenste en natuurlijke look terug hebt. In dit artikel lees je meer over hoe micro haar pigmentatie in zijn werk gaat. 

Helpt micro haar pigmentatie tegen kaal worden?

Wanneer de behandeling goed wordt uitgevoerd door een professional en met het gebruik van speciaal apparatuur, kan het kaal worden worden gemaskeerd. Door middel van micro haar pigmentatie kan er ervoor worden gezorgd dat het lijkt alsof je je hoofd hebt geschoren of gemillimeterd. 

Helpt micro haar pigmentatie tegen dunner wordend haar?

Als je haar dunner wordt, dan neemt het volume ook af. Het gevolg is dat de hoofdhuid tot op zekere hoogte iets meer te zien zal zijn. Ook hierbij kan micro haar pigmentatie helpen door middel van het donkerder maken van de hoofdhuid. Dit zorgt ervoor dat deze minder goed zichtbaar is en het haar zal daarom meer volume lijken te hebben.

Hoe werkt micro haar pigmentatie?

Micro haar pigmentatie is het met speciale apparatuur inkleuren van de huid. Het lijkt in wezen enigszins op het tatoeëren van de hoofdhuid. Het voordeel van de behandeling, is dat je hier voor langere termijn plezier van zult hebben. De resultaten zullen nog jaren lang in prima conditie verkeren.

Waar kan ik micro haar pigmentatie laten uitvoeren?

Er zijn verschillende aanbieders die gespecialiseerd zijn de behandeling. Als wij je echter een suggestie mogen doen, dan raden we je de experts aan van Pro Hair Clinic. Zij hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste kennis en kunde en hebben alle benodigde instrumenten in huis om je behandeling succesvol uit te voeren. Kijk op de pagina over micro haar pigmentatie van Pro Hair Clinic voor meer informatie en bijzondere voor- en nafoto´s.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je meer weten over tattoos en piercings? Lees dan zeker de blogs op onze site.

Contactgegevens

Via info @ deprikwinkel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden